21. Tre saker jag ogillar med min kropp

Äntligen en lätt en! Säg en person som är helt nöjd med sin kropp? Inte ens gudinnan Scarlett Johansson är det, hur skulle då jag vara det?

Länge har jag rent utav hatat min näsa. Stor och bred är den och jag som alltid velat ha en liten som pekar uppåt. Istället fick jag en balkannäsa med karaktär.
Idag tycker jag att den är helt okej, den är ju en del av mig. Även om jag ibland kan vilja operara bort den jobbiga knölen som knappt syns.

Sedan ogillar jag mina breda höfter. Kom inte nu och säg att kvinnor ska ha breda höfter och annat tjafs, för varr man än tittar så ser man bara tjejer med smala ben och inga höfter alls.

Mina små bröst har jag länge ogillat. När jag blev arton och förstod att jag inte skulle få några bröst som alla andra tjejer i klassen blev jag så himla deprimerad. Jag skämdes i åratal. Jag förstod inte hur storbystade tjejer kunde klaga över sina bröst. Tills jag började dansa med en. Och såg hon ont hur hade. När hon sedan berättade hur avundsjuk hon var på lilla viga mig tysnade jag och höll käften sedan dess. Nu klagar jag inte mer utan är mest tacksam.


Lämna gärna en kommentar!