3. Dina favoritpersoner

Förutom min lillasyster som alltid har varit min absoluta motsats och som jag redan har hyllat här på bloggen är min andra favoritperson här i världen min fantastiska mamma. Min mamma är världens bästa mamma och jag är så himla glad för att få vara hennes dotter. Det har nämligen alltid varit vi tre. Så länge jag kan minnas har det funnits ett speciellt band mellan oss som ingen annan kommer åt.

        

För två och ett halvt år sedan bestämde jag mig för att vara singel. Jag skulle sluta träffa idioter till killar och fokusera på mig själv. En månad senare träffade Adam och blev kär. Mannen i mitt liv visade sig vara en underbart varm kille som kan få mig att skratta hur ledsen jag än är. Han är på många sätt min raka motsats. Han är ordningsam, ser till att saker blir gjorda och är alltid i tid. Han är grym på att snickra, är otroligt intelligent och en sann romantiker. Och en riktig heting med!

   


Lämna gärna en kommentar!