Dödstyst

Nä, nu måste jag gnälla lite på er.
De senaste två inläggen ”belönades” med noll respons. Noll. Det blev inga ”gilla”-knappar och inte heller några kommentarer. Nada. Trots att inläggen krävde mycket tid och krånglande med koder, bildsammansättning och gud vet vad. Jag som var så gott som redo att sluta blogga innan, känner mig inte alls peppad för att lägga tid på att göra något som inte ger något tillbaka.

Vad är problemet? Jag ser att ni är inne och kollar. Och ni är förvånansvärt många med tanke på mitt långa blogguppehåll. Var bilderna kassa? Eller saknar ni text? Tell me!

Annars är det inte kul för någon detta.


  7 Kommentarer till “Dödstyst”

 1. Anna

  Förlååååt, Bella. Har helt enkelt inte hunnit, utan bara tittat in som hastigast. Stort grattis till dig och Adam! Ni var helt fantastiskt fina. Jag hoppas att dagen blev precis så underbar som ni hoppats på. Ditt hår var förresten hur snyggt som helst! :) Kram

 2. hanna - happy happy fatgirl

  Jag kommenterade! Verkar bara som att mina kommentarer typ aldrig kommer fram, för de visas inte.

 3. Food According to Elsa

  JAg kommenterade ju också!

 4. Cilla

  Jag har blivit kass på kommentarer eftersom jag ofta läser bloggar i mobilen och lat som en är så blir det för ”krångligt” att kommentera. Skäms på mig (oss alla) när du lägger upp såna helt fantastiska bilder och ingen knystar! Ni var så fina båda två och din klänning var verkligen THE dress. Hoppas dagen var lika fantastisk som den ser ut och att de fantastiska dagarna tillsammans blir mååånga, många fler(likaså blogginläggen).
  Fina Bella <3

 5. Leo

  Förlåt, så många fina bilder på ett strålande vackert brudpar! Stort grattis igen!!

  För egen del kände jag att liten kommentar från mig var så futtig i jämförelse med hela händelsen att jag lite tappade förmågan att uttrycka mig.

  Förresten, prästen som vigde er har en liten tjänst även hemma i mina trakter. Hon är fantastisk. :)

 6. men det får man väl inte säga i det här landet

  Urtjusiga var ni! Stort grattis!

 7. Kim

  Jag saknar text till bildera. Jag känner inte dig och vet inte vilka personerna på bilderna är och i vilka situationer bilderna är tagna. Fantastiskt fina bilder och du var fantastiskt fin, men det finns inte så mycket att säga mer än så.¨

  Fröken Bella: Förstår verkligen vad du menar! Och egentligen var tanken att jag skulle lägga till text. Men på grund av lathet valde jag den enkla vägen. Orden kommer, jag ska bara få ordning på dem först. :-)

Lämna gärna en kommentar!