Efter vigseln del II

Det är nu gått nästan två månader sedan Adam och jag gifte oss. Ofta plockar jag fram lådan med alla bröllopsminnen, tittar i albumet från möhippan och minns hela den här upplevelsen som magisk och nästan overklig. Ännu oftare tittar jag på de många bilderna från dagen och kvällen. Och jag minns hur svårt vi hade för att sluta pussas när vi stod där vid sjön och skulle ta parporträtt. Nygifta, så satans glada och upp över öronen kära. Två människor som var så redo för äktenskapet och livet tillsammans.


  5 Kommentarer till “Efter vigseln del II”

 1. Visselpaj

  Fina ni är!

  Fröken Bella: Tack!

 2. Cilla

  Oj! Ni är helt fantastiskt fina :) Magiskt. Och så galet snyggt med röda skor och rosor. Om jag blir gift någon gång i livet vill jag ha röda skor till den vita klänningen :)

 3. Mikaela

  Åh vad ni är fina! Och vilken vacker miljö+bra fotograf! Såna här foton, på par som ser så galet lyckliga ut, som gör mig sugen på att faktiskt gifta mig själv någon gång i tiden :)

 4. Matilda Flodin

  Så gulliga!
  Jag gillar verkligen spetsen över axlarna. Jättesnyggt!
  Grattis till er båda

 5. Annqa

  Jättefina bilder! Och jättefint bröllop! :) Stor kram!

Lämna gärna en kommentar!