I en enda stor bröllopsbubbla

En hel månad har gått sedan den stora dagen. Dagen då jag blev fru. Dagen då allting förändrades men ändå förblev detsamma.

Det finns så mycket jag vill berätta om dagen då jag fick leka brud och blev gift med världens bästa man. Jag vill förklara hur otroligt märkligt allting kändes. Hela dagen var som en enda underbar dröm som jag idag minns med pirr i magen och enorm glädje. Att vi kände oss som rockstjärnor för en dag och bemöttes av så många glada miner, ord och handlingar var en alldeles magisk upplevelse.

Samtidigt är så många människor jag vill tacka. Utan alla dessa människor hade den stora dagen inte blivit hälften så fantastisk som den blev. Mina underbara tärnor, Ivana och Jessica, mina allra närmaste vänner- tack för att ni delade min känsloberg- och dalbana och stöttade mig genom allt! Tack för att ni är ni och förblev ni när jag behövde er som mest!

Tack till vår fantastiska präst Maria Norberg som från första stund kändes som sänd från ovan för att viga oss! En mer klok, ödmjuk och inspirerande präst är svår att hitta och vi kunde inte ha varit gladare för att ha fått äran att bli vigda av dig!

Ett stort tack till vår toastmaster Per som gjorde kvällen till en oförglömlig fest, på ett perfekt smidigt sätt! Tack Tony som ville vara Adams bestman och gjorde det briljant, från svensexplaneringen till talet som fick mig att gråta!
Tack Barbro och Inger för alla fina blomarrangemang, buketter och fina blomsterdetaljer som gav vårt bröllop en sagolik inramning.

Ett extra stort tack vill jag skicka till alla er andra som på ett eller annat sätt gjorde att vi kände oss så enormt uppskattade!

Min sista måltid som fröken Bella.


  5 Kommentarer till “I en enda stor bröllopsbubbla”

 1. Anna

  Det var en helt fantastisk dag och kväll, det var så kul att få vara med! Ni var ett så otroligt vackert brudpar!

 2. Anna H

  Vilken fin bild! Det är tur att du i alla fall fortfarande är fröken (nåja, pedagog) till yrket 😉

 3. Emma says style, love & rock and roll.

  åh :)

 4. Sofia

  Grattis till ert sprillans nya äktenskap! Det är fint att vara gift, nivå två i parlivet liksom, plus att man har en fin upplevelse tillsammans och det är ju något alldeles extra! Väldigt fina var ni också :)

 5. Adam

  Vilken fin bild på min underbara fru!

  Puss!

Lämna gärna en kommentar!