I want it all

Det är ingen hemlighet att det har varit väldigt deppigt här på sistone. Det beror till en viss del på att jag för tillfället verkar ha noll inspiration, inga ord och absolut ingen förmåga att uttrycka mig. Jag vill verkligen inte fylla bloggen med en massa struntinlägg, därför valde att inte skriva alls. Jag hoppades helt enkelt på att en spontan paus skulle ge mig magisk nystart, men dagarna går och veckorna går fast ingenting händer.

Min depperiod är totalt obefogad egentligen. Dagarna är allt längre, tulpanerna väntar på att slå i blom vilken dag som helst och fåglarna kvittrar glatt utanför fönstret. Dock är det ändå någonting som fattas.

Att flytta från storstaden till landet och att förvandlas från fattig student till heltidsarbetande förskollärare är en minst sagt stor omställning. Hur mycket jag än älskar mitt liv kan jag ibland tänka så där galet och förbjudet. Ni förstår, I want it all. Jag behöver trängsel ibland, hur mycket jag än hatar den. Jag behöver människor att iaktta, inspireras av och vara avundsjuk på. Att mina dagar nu för tiden består av den enkla ekvationen hem-jobb jobb-hem gör mig understimulerad, grinig och allmänt deppig. Hur de som jobbar hemifrån klarar sig utan att flippa ut är en gåta.

Ändå är det så enkelt att bara åka in till storstaden, sätta sig på ett café eller gå i affärer och bara ta in alla dofter, ljud och färger. Jag förstår själv att jag har hamnat i ett slags moment 22. Påsken är över, vintern är borta fast våren tvekar. Som alltid påverkas jag av vädret.
Jag tröstar mig med nyinköpt te och roliga helgplaner och hoppas på att vårens entré ska ta hand om min själ.

Vem kan vara missnöjd med en helt ny jättealtan?


  1 Kommentar till “I want it all”

  1. hanna - happy happy fatgirl

    Jag har utmanat dig, du måste svara annars grinar jag!

    http://hannamariefiddeli.blogg.se/2012/april/11-fragor-utmaning.html

Lämna gärna en kommentar!