Imorgon ligger jag på stranden

Opponeringen gick mycket bättre än väntat. Läraren tyckte om min debattartikel, jag har fått en del bra råd och den muntliga presentationen gick smidigt utan någon manus och med minimal förberedning. Jag kände mig så j*kla bra. Strunt i jantelagen, jag är helt enkelt bäst!

Dessutom grät ingen, bra va?

Idag är en stressig dag. Jag har hjälpt fina Malin med hennes redovisning, träffat mamma för lunch och shopping och nu ska jag fixa mina ben och naglar innan det är dags att åka. Om någon timme ska vi till Ystad för övernattning innan det är dags att åka vidare till Köpenhamn och ta flyget till Portugal. En hel vecka på stranden med massor av god mat och drinkar. Åh, som jag förtjänar det!

Och har ni tur så kommer jag med en eller två uppdateringar från härliga Portugal.


Lämna gärna en kommentar!