lektion.se – min räddare i nöden

Jag vet inte hur många sena kvällar jag frustrerat försökte komma på en briljant aktivitet till jobbet eller praktiken. Som helt grön i läraryrket är det lätt att bli överväldigad av alla måsten, av ens egna ambition och vilja att uppnå så mycket på en gång. Lägg till alla de långa, ej greppbara och alltför många planerna (bl.a. läro-, verksamhets- och likabehandlingsplanen) vi lärare är bundna att förhålla oss till och direkt använda oss av och du får en sönderstressad lärare som håller på att gå in i väggen.

Tack vare min underbart inspirerande handledare Hanna som lärde mig vad hårt arbete och kunskapstörst faktiskt innebär, upptäckte jag en fantastisk sak. Jag behöver inte uppfinna hjulet en gång till. Det mesta jag gör har någon annan förmodligen gjort och om jag har tur har den någon delat med sig av sin kunskap. Jag upptäckte nämligen en av de största lärarsajter – lektion.se. Där finns alla möjliga slags tips, mallar, detaljerade lektionsbeskrivningar, temaarbeten, metoder och så mycket mer i alla ämnen och för alla åldrar. De finns tack vare alla fantastiska lärare som tar sig tiden att dela med sig och föra kunskapen vidare.

Hur gjorde lärare innan internet fanns?


  2 Kommentarer till “lektion.se – min räddare i nöden”

  1. Michis

    Den sidan har räddat mig ofantligt många ggr!!!

  2. Hanna

    Hej Bella, va kul att se din blogg och att det gått bra för dig!
    Kram

Lämna gärna en kommentar!