Mitt 2010

2010 är mitt hittills bästa år. Fämst när det kommer till min personliga utveckling, men även på så många andra plan. Så här kommer en kort sammanfattning.
Januari var en månad fylld med hårda träningspass och det var även då jag bestämde mig för att springa tjejmilen.
I febriari flyttade jag min blogg hit. Jag både pluggade och tränade stenhårt och såg framemot våren som aldrig ville komma.
När mars kom lyckades jag med att springa hela 9 km. Bloggen fylldes med några debattinlägg och jag gjorde en kort besök i Lund.
Under hela april pluggade jag så mycket att det nästan inte fanns tid till annat. Vi köpte vårt drömhus i slutet av månaden och var lyckliga som få.
Sommaren kom snabbt och oväntat någon gång i maj och så gott som alla helger tillbringades ute i solen. Vi hade vår årliga grillfest med fina vänner. Jag började att ta mina övningskörningslektioner på allvar. Mamma opererades för sin cancer och då tog våra liv en paus.
Midsommar, utomhusmys, Portugalresan samt en godkänd svenskaspecialisering ägde alla rum i juni. 
Juli är en av mina favoritmånader under 2010 tack vare massor av soltimmar, dejter med fina människor och stunden då jag fick mitt körkort.
Under augusti sprang jag inför Tjemilen, njöt av sommaren och sprang lite till. I september var det dags att sälja vår fina tvåa, Tjejmilen sprang jag på 1.01.44 och SD kom in i riksdagen.
Oktober var en intervjumånad då jag åkte iväg på flera jobbintervjuer. Min dröm att bli lärare började närma sig allt mer. Vi ordnade överraskningsfest för mamma som blev 50. Adam och jag förlovade oss. Jag gjorde min sista praktik som lärarstudent.
I början av november började Jessica och jag med vårt examensarbete. Jag fick jobb på en förskola där jag börjar på måndag.
Min första bil köptes i december och döpte den till Bettan.


Lämna gärna en kommentar!