När Fröken Bella packar

På lördag åker vi alltså till Kroatien och jag har bävat inför packningsbiten i ungefär en vecka. Jag hatar att packa. Jag lyckas alltid att ta med fel saker, trots att jag packar alldeles för mycket oavsett resans längd eller syfte. På hotellet upptäcker jag alltid samma sak, alla kläder är skrynkliga och jag måste köpa en hårborste ännu en gång.

Nu har jag i alla fall ”lagt” fram det som ska med. Innan det blev för mycket ångest alltså.


  2 Kommentarer till “När Fröken Bella packar”

  1. Malin

    Skriv packningslista innan du börjar packa! Jag har tre standard-packningslistor: en för vintersemester, en för somrig utlandssemester och en för kortare inlandssemester. Det gör att jag bara behöver plocka fram rätt packningslista och packa tills allt på listan är avbockat. Sedan ändrar jag bara antal klädesplagg efter resans längd (tre strumpor eller tio strumpor etc.). Det är jättesmidigt och jag glömmer aldrig någonting.

  2. Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

    Malins idé är skitbra. Det har räddat mig från grandiosa ångestattacker. Jag lider nämligen av samma som du.

Lämna gärna en kommentar!