Ny termin – nystart – nya möjligheter

Det är första måndagen i augusti, vilket innebär att jag är tillbaka på mitt jobb efter två välbehövliga semesterveckor. Jag är taggad som få då jag älskar allt vad nystart heter och detta gäller både jobbet, bloggen och livet i stort.

Jag kommer att uppdatera er om hur jag har haft det under de senaste veckorna allt eftersom. Jag vet redan nu att den här terminen kommer att bjuda på mycket trevligheter som jag självklart kommer att beskriva så ofta och utförligt jag kan här. Ni kan även se fram emot mer genussnack, många fler barnboksrecensioner och annat smått och gott.

Men först och främst vill jag passa på att tipsa er om kvällens dokumentär på SVT2, Fogelstadsgruppen. Klockan 20.00 ikväll tänker jag sitta fastklistrad i soffan och lära mig allt om rösträtt för svenska kvinnor, demokratiutbildning och bland andra Moa Martinson. Titta ni med, vetja!

Självklart kommer även ett möhippeinlägg. Tills dess får ni nöja er med bilden jag så fräckt snodde av Erika.


Lämna gärna en kommentar!