Om allt och inget en tisdagskväll i juli

Jag har ingenting klokt att skriva nu igen. Vi får hoppas att ni älskar punktlistor lika mycket som jag gör.

 • Nedräkningen till Kroatienresan har börjat. Det är fyra dagar kvar innan vi befinner oss i Opatija och ungefär det enda jag kan tänka på.
 • Förutom det här med bröllopet då. Här gick jag och tänkte att jag inte alls kommer att bli en sådan där galen blivande brud som skäller på folk till höger och vänster och bölar för ingenting. Det är sex veckor kvar och vi står utan präst. Den vi fick var en gammal konservativ gubbe som var mot samkönade äktenskap. Han rök fetbort. Så nu är vi rätt desperata.
 • Löpningen går som på räls, men jag har trots det insett att det blir ingen Tjejmilen i år. Bara en vecka efter bröllopet klarar jag inte av att ta mig hela vägen till Stockholm och tänker faktiskt inte skämma ut mig allt för mycket.
 • Trots en välfylld blomrabatt tordes jag först inte plocka några blommor. Men när det blåser orkanvindar i flera dygn och de stackars blommorna går av och går rakt mot sin död ser jag det som en fin kompromiss att de får sin frid i en vas i hallen.


  2 Kommentarer till “Om allt och inget en tisdagskväll i juli”

 1. Adam

  Svårt att tro att dessa fina blommor kommer från vår egen trädgård! Men du har ju kämpat så mycket med dem så det är roligt att det ger utdelning. Puss!

  Fröken Bella: De är verkligen fantastiskt fina! Puss på dig!

 2. hanna - happy happy fatgirl

  Jag förstår prästångesten. Vi hade tur och fick en UNDERBAR präst som utför homovigslar och har bytt ut mossiga bibeltexter mot mindre mossiga. Är så himla glad att vi fick just henne!

Lämna gärna en kommentar!