Om att strunta i kraven

När jag läser andra bloggar, vilket jag gör dagligen och de är så många att jag inte orkar räkna dem, kan jag ibland känna att jag bara vill ge upp. För i jämförelse känns min egen blogg oinspirerade och tråkig. För det mesta hinner jag inte tänka genom ett inlägg, utan skriver det jag känner för. Allt mer sällan orkar jag skriva om något som verkligen engagerar mig, som politik till exempel. När jag väl tänker skriva ett inlägg är det energikrävande som tusan, eftersom jag aldrig blir nöjd. Men samtidigt älskar jag den för att den är ärlig, opretentiös och ”Bella”. För jag orkar inte låtsas vara någon annan. Jag är jag och min blogg bygger på mina tankar och erfarenheter. Mina mönster och perspektiv.

Idag tänker jag inte ha några jobbiga krav. Det är trots allt fredag och jag har haft en jättebra vecka. Jag har kickstartat min träning igen med fyra tuffa träningspass sedan i söndags. När jag tränar mår jag bra. Jag älskar träningsvärk, jag sover mycket bättre, är inte lika stressad och kroppen blir starkare.

Idag ska Adam och jag till banken och se till att vi nu på riktigt får en gemensam ekonomi. Vilket känns vuxet och på något sätt även romantiskt. För då blir det ju vi på riktigt. Inte längre ”mitt och ditt”. Förstår ni hur jag menar? Jag tror att det kommer att vara nyttigt för mig att lära mig att kompromissa och dela inkomsterna och utgifterna med någon. På riktigt. För med två fasta inkomster, hus och alla möjliga räkningar är det plötsligt mycket svårare att hålla reda på den ekonomiska delen. Vilket är lustigt eftersom jag var en fattig student för bara några månader sedan och inte hade några pengar att hushålla med. Livet är bra ironiskt ibland!

Jag ska hälsa på en vän som ligger på Sahlgrenska. Försöka bli av min sjukhusfobi för någon jag tycker om. Jag ska äta hos mamma och sedan tar jag med syrran hem. Det ska bli skönt att ha henne här. Vi träffas alldeles för sällan, vi två.

Ha en jättefin fredag, vänner och släpp alla krav. Det är ju trots allt fredag!


Lämna gärna en kommentar!