Personbästa

Jag vet inte om allt OS-tittande har gett mig den lilla extra inspirationen som krävdes eller om det var en ren slump, men ikväll sprang jag som aldrig förr. Mina vänner, jag sprang milen, alltså 10 km på min bästa tid någonsin. Hela sex minuter än mitt resultat från Tjejmilen 2010. Redan i början satte jag ribban och orkade dra och sedan dra lite till. Trots att jag på slutet blev trött som tusan och magen började krångla kämpade jag igenom det.

Tiden stannade på underbara 55 minuter. 55 minuter på 10 km kan tycker som vilken medelmåttig bedrift som helst. För mig är den en enorm vinst. Alla jobbiga, svettiga löppass då jag helst av allt ville stanna kvar i soffan gav äntligen resultat.

Och ja, jag grät. Men så är det när en kämpar i ett helt år utan några egentliga resultat. Plötsligt bara släpper det, när en minst anar det. Det känns så avlägset att jag för bara fyrå år sedan inte hade en tanke på att springa. Det här tänker jag leva på länge, länge!

Och ja, jag förväntar mig gratulationer.


  7 Kommentarer till “Personbästa”

 1. Annika

  Grattis :)

 2. Cilla

  Åh, tusen grattis! Den känslan är helt oslagbar! Saknar löpningen så himla mycket, men knät SKA bli fungerande igen och då jäklar ska det springas! Till dess kan du väl springa för mig med? ^^
  KRAM!

 3. Adam

  Hur bra som helst älskling!
  Jag blev imponerad av farten du höll i början och hoppades att du skulle hålla den genom hela loppet, och det gjorde du!

  Stort grattis!

 4. Fummelfot

  GRATTIS! Åh, den känslan vet jag, när en insett vad en precis gjort och knappt kan fatta det själv. Grymt bra jobbat Bella! =D

 5. Feministbiblioteket

  Wow! Det är en jättebra tid! Grattis :)

 6. Feministbrud

  Jag har utmanat dig!

  http://feministbiblioteket.wordpress.com/2012/08/21/utmaning-8-fakta-om-dig-sjalv/

 7. Nina

  Bra jobbat!!! Otroligt bra

Lämna gärna en kommentar!