Sverige för alla?

Idag läser jag två debattartiklar och vill bara spy.

Den ena är skriven av fantastiske Linus Fremin och handlar om mysgubben Bert Karlsson, som egentligen inte är något annat än en rasistisk man med avskyvärda åsikter. Men det har vi alla glömt, verkar det som.

Den andra artikeln är skriven av Expressens Johannes Forssberg och tar upp några av Jimmie Åkessons många försök att bli rumsren, bl. a. genom att vilja tillåta viss invandring av kristna irakier. Kommentarerna till denna artikel gör att jag undrar vad jag fortfarande gör i Sverige, när det finns så många där ute som vill att jag ska ut.

Efter upprepade hot, uttryckta i kommentarer till mina kritiska inlägg om SD, har gjort att jag inte har vågat skriva något om detta rasistiska parti på länge.
Men jag tänker inte vara tyst något mer.
Jag vägrar bo i ett Sverige byggt efter SD:s sjuka ideal.


Lämna gärna en kommentar!