Välkommen till Fröken Bellas trädgård

Det är lustigt det här med livet. Det kan ändras över en natt och just nu är livet precis så som jag alltid velat ha det.

Istället för att som under lärarutbildningen gå ut varje helg och inte komma i säng förrän solen går upp, njuter jag idag av min trädgård av allt den har att erbjuda. Här snackar vi ursöta jordgubbar, perenner i full blom, frisk luft, frukost på altanen och självklart även den eviga snigeljakten. Dessa mördarsniglar alltså. Som förre detta statsbo hade jag inte en aning om dessa små varelser som äter upp allt fint. Som djurvän skäms jag för att erkänna att jag njuter av att förkorta mördarsniglarnas liv. Det är nämligen min obligatoriska kvällssyssla nu för tiden.

Under dagarna går jag mest runt och njuter av blommorna. Visst låter det löjligt? Att gå runt i timmar, pilla, lukta, titta, njuta. Inte konstigt att jag inte läst ut en vettig bok sedan i vintras.

 


  1 Kommentar till “Välkommen till Fröken Bellas trädgård”

  1. Sofia Ekström

    Tack för din kommentar, den värmde!

    Och jösses vilken trädgård, förstår att du går runt där och njuter. Men är det inte äckligt att döda sniglarna? Liksom, allt med sniglar tycker jag är äckligt, vart gör du av liken? 😉

    Jag odlar ju på min balkong, fast bara ätbart, är en annan typ av njutning i det. Fast lite avis på dina fina blommor är jag allt!

    Sommarkram!

Lämna gärna en kommentar!