Vår favoritko

När inspirationen och orken på jobbet tryter tar jag till alla slags fuskmetoder jag kan komma över. Busa extra mycket, kittlas, dra igång olika pysselprojekt eller spontant dansa/sjunga/ha teater. Under rytmikpasset handlar det mer om att ta hjälp av andra. En av mina och barnens absoluta favoriter är Mamma Mu .

Jag kan ännu komma ihåg barnens reaktioner när de fick höra ”Ketchup ska prutta” och ”Svarta grottan” för första gången. Här snackar vi om skräckblandad förtjusning och fniss gånger tusen! Sedan dess har skivan ”Mamma Mu – Visor för hela kroppen” gått varm i perioder. Numera kan barnen så gott som alla sånger utantill, både text och rörelser är automatiserade. De sitter djupt in, vilket är fantastiskt att se!

Foto: Hjelm förlag 

Skivan finns att köpa för en dryg femtiolapp på både Bokus och Adlibris, men ni kan även låna den på de allra flesta bibliotek! Spring och införskaffa en underbar skatt med vår favoritko!


  4 Kommentarer till “Vår favoritko”

 1. Fummelfot

  Min favoritko också, alla kategorier! =D

 2. Jessica

  haha, ja, det förstår jag att du blev, paff! :) Hoppas allt är bra, ingen bebis här ännu som du ser.. Snart så!

 3. Adam

  Härligt att se att Mamma Mu fortfarande hänger med, hon var ju jättepopulär redan på min tid! (Låter som att jag är född på 1800-talet)

 4. Matilda Flodin

  Åh Mamma Mu… Min ena systerdotter hade Kråkan som favoritgose. Han hette Schråkan. Hon fyllde 18 häromdagen *snyft, de blir så stora barnen så plötsligt!!?

Lämna gärna en kommentar!