Feminister kan också vara fåfänga!

Det behöver inte alls vara så att bara för att man är feminist så rakar man sig inte under armarna, på benen, bryr sig om hur man klär sig eller gillar att fixa sig. Feminism handlar om något helt annat men många i samhället, särskilt män, har problem med att förstå det här. Feminism är en ideologi som säger att män och kvinnor har samma värde och rätt till samma förutsättningar i livet. Från en feminist till en annan kommer i det här inlägget tips på vad man kan göra för att unna sig själv något. Kampen om ett rättvist samhälle är tungt och jobbigt, därför kan det vara bra om man sköter om sig själv lite extra ibland.

Fixa håret och bli lite ompysslad

Det är alltid härligt att fixa till sig i håret. Det är något som inte behöver kosta mycket, men det kan göra så att det känns som en stor skillnad. Man kan enkelt shoppa hem egna produkter online från Nordichair.com, eller så kan man gå till en frisör och bli riktigt ompysslad. Bara för att man är feminist behöver inte håret se ut som Svinto.

Åk iväg med tjejkompisarna på spa

Egentid med dina bästa vänner är som balsam för själen. Åk iväg tillsammans och blir riktigt bortskämda på ett spa. Man behöver inte betala särskilt mycket om man åker när det är lågsäsong. Dock kan det ju kosta lite mer om man vill beställa några behandlingar. Annars är det bara att man packar ner några flaskor bubbel och sedan stänger av mobilen för en helg. Det är inte svårare än så. Ge detta som förslag till dina vänner och du kommer se att det är en idé som uppskattas av alla!

Unna dig själv en spa-behandling

Det kanske är en massage eller ansiktsbehandling som du skulle behöva just nu. Så varför inte unna dig en sådan? Det är viktigt med beröring för många anledningar. Bland annat så ökar det hormonet som gör att vi känner oss glada, samtidigt så gör det att blodcirkulationen ökar. Det här är även bra om det är så att man känner sig stressad i och med att man ständigt måste försvara sina rättigheter, och en massage eller behandling kan ge avslappning för en stund. Under den tiden som du faktiskt slappnar av så kan din kropp få tid att återhämta sig.

Träna om det får dig att må bra

Nästan alla mår bra av att träna och röra på sig. Dock kan det skilja väldigt mycket när det kommer till vilken sorts träning som man gillar. Det finns många hälsofördelar med att man tränar regelbundet och detta är något som alla borde göra oavsett kön.

Copyright Frokenbella.se 2021
Shale theme by Siteturner
shale